Setmana Santa

Aquest any l’Acollida organitza un autocar de mitja Setmana Santa. Sortirà de Barcelona (des de l’Estació d’Autobusos de Fabra i Puig) dimecres 23 de març a les 22:30h, per  arriba a Taizé dijous 24 al matí. Tornarà diumenge dia 27, arribant al vespre a Barcelona. No podem concretar més l’hora d’arribada, ja que dependrà del trànsit dominical.

El preu d’anada i tornada és de 90 €. Si només desitgeu realitzar un dels trajectes (anada o tornada), el preu serà de 55€; consulteu-nos, però, la disponibilitat de places. Si esteu interessats en viatjar en l’autocar de mitja Setmana Santa, primer heu de fer la inscripció de l’estada (individual o de grup)  a Taizé, a la web.

IMPORTANT: els adults (majors de 29 anys), us heu d’inscriure el més aviat possible, és a dir, ja!

Un cop fet això, la part del viatge en autocar la gestionem nosaltres, i heu de seguir les següents passes:

  1. Fer la inscripció online a l’autocar aquí.
  2. Quan haurem rebut  la vostra inscripció us confirmarem si hi ha plaça a l’autocar i us informarem de les passes següents per poder efectuar el pagament i fer efectiva la vostre inscripció.

Si sou joves (fins a 29 anys), podeu fer la inscripció al nostre autocar immediatament després d’haver fet la inscripció a la web de Taizé. Cal tenir en compte que  en la inscripció online de l’autocar us demanarem el codi d’inscripció que us hagin enviat automàticament de Taizé al inscriure-us.

Si sou adults (30 anys o més), a banda de fer la inscripció a la web de Taizé, heu d’esperar a rebre el seu mail confirmant la vostra acollida per aquells dies (NO és el mail automàtic que rebeu a l’instant quan heu introduït la sol·licitud a la web, sinó un altre personalitzat que trigarà algunes hores o dies en arribar-vos). Una vegada tingueu la confirmació podeu fer la inscripció online de l’autocar. A més ens haureu de enviar per correu electrònic una còpia d’aquesta confirmació.

Si voleu o necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic ( acollidabcn@gmail.com) o trucar al 622 06 92 96 (els dimarts per la tarda).

————————————————-

Este año la Acogida de Barcelona organiza un autocar de media Semana Santa. Saldrá desde Barcelona (desde la “Estació d’Autobusos de Fabra i Puig”) el miércoles 23 de marzo a las 22:30h, llegando a Taizé el jueves 24 por la mañana. Volverá el domingo día 27, llegando a Barcelona por la noche. No podemos concretar más la hora de llegada, puesto que dependerá del tráfico dominical.

El precio de ida y vuelta es de 90 €. Si únicamente queréis realizar uno de los dos trayectos (ida o vuelta), el precio de será de 55 €; consultadnos la disponibilidad.

Si estáis interesados en viajar en el autocar de media Semana Santa, primero tenéis que hacer vuestra inscripción (individual o grupal) para la estancia en Taizé, en la página: http://www.taize.fr/es_article5484.html. IMPORTANTE: los adultos (mayores de 29 años), debéis inscribiros lo antes possible, es decir, ¡Ya!

Una vez hecho esto, la parte del viaje en autocar la gestionaremos nosotros, y tenéis que seguir los siguientes pasos:

Si estáis interesados en este autocar de media semana, nosotros gestionamos la inscripción. Tenéis que seguir los pasos siguientes:

  1. Hacer la inscripción online aquí.
  2. Cuando hayamos recibido vuestra inscripción os confirmaremos si hay plaza en el autocar y os informaremos de los siguientes pasos a seguir para efectuar el pago y hacer efectiva vuestra inscripción.

Si sois jóvenes (hasta 29 años), podéis hacer la inscripción en nuestro autocar inmediatamente después de haber hecho la inscripción en la web de Taizé. Hay que tener en cuenta que en la inscripción online al autocar os pediremos el código de inscripción que os hayan enviado automáticamente de Taizé al inscribiros.

Si sois adultos (30 años o más), además de hacer la inscripción en la web de Taizé, tendréis que esperar a que os envíen un mail confirmando vuestra acogida durante aquellos días (NO es el mail automático que recibís casi al instante cuando habéis enviado la solicitud a la web, sino otro personalizado que tardará unas horas o días en llegar). Cuando tengáis la confirmación podéis hacer la inscripción online en el autocar. Además nos tenéis que enviar por correo electrónico una copia de esta confirmación.

Si queréis o necesitáis más información, podéis poneros en contacto con nosotros mediante nuestro correo electrónico ( acollidabcn@gmail.com) o llamar al 622 06 92 96 (los martes por la tarde).

Darrera actualització de divendres, 29 de gener de 2016 19:34